pracovní vztahpracovní poměr - plný úvazek dohoda o provedení práce
minimální požadované vzdělánínižší střední odborné
směnnostturnusové služby
vhodné proabsolventy zdravé osoby
zahájení pracovního poměru3.7.2024
počet volných míst1
zaměstnavatelMarie Bulová
Benefity
jiné výhody
podnikové stravování, možnost odběru zboží za výhodnou cenu, zam.sleva 15 %;
Upřesňující informace
Hlavní kuchař vede celý tým kuchyně. Sestavuje týdenní menu i stálý jídelní lístek. Objednává zboží a stará se o skladové zásoby. Je zodpovědný, čistotný a pracuje dobře v týmu a pod tlakem.
Podnikové stravování, možnost odběru zboží za výhodnou cenu, zaměstnanecká sleva 15 %;
První kontakt e-mailem nebo telefonicky 8-18 hod každý pracovní den;
Kontaktní údaje
Kontaktní údaje jsou k dispozici pouze registrovaným uživatelům.