SPRÁVCE / SPRÁVKYNĚ IT

Základní údaje

  • mzda od 40 000 Kč/měsíc
  • pracovní vztahpracovní poměr - plný úvazek
  • minimální požadované vzděláníúso s maturitou (bez vyučení)
  • směnnostneurčeno
  • vhodné prozdravé osoby
  • zahájení pracovního poměru1.10.2024
  • počet volných míst1
  • zaměstnavatelPROMA REHA, s.r.o.

Požadavky na uchazeče

práce s pc znalost ms windows, ms office; znalost administr. prostředí windows server atd. řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina b jiné praxe na pozici it technika, všeobecný přehled o it atd. angličtina pasivní

Benefity

dovolená navíc jiné výhody notebook, mobilní telefon, příspěvek na stravování

Upřesňující informace

Společnost PROMA REHA, s.r.o., člen skupiny VCL Group, český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení, hledá posilu do svého týmu pro výrobní závod v Meziměstí zaměstnance/zaměstnankyni na pozici SPRÁVCE IT. Jeho/jejím hlavním úkolem bude správa informačního systému Helios, podružných serverů, osobních počítačových stanic, zajišťování uživatelské podpory a rozvíjení a inovování všech svěřených technologií.

Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned.

Náplň práce: správa informačního systému HELIOS; základní programování v T-SQL; konfigurace a údržba osobních stanic (Windows); konfigurace a údržba serverů (Windows); konfigurace a údržba LAN, WAN a WiFi sítí; administrace vzdáleného připojení; konfigurace a údržba síťových prvků, zabezpečení, VPN komunikace; zajišťování podpory uživatelů osobních stanic; konfigurace a údržba telekomunikačních a mobilních zařízení; konfigurace a realizace zálohování firemních dat; dohled nad bezpečnostní politikou firemní počítačové sítě.

Požadavky: minimálně SŠ vzdělání technického charakteru; praxe na pozici IT technika; znalost MS Windows, MS Office; znalost administrace prostředí Windows Server; znalost sítí (TCP/IP, DNS, DHCP); znalost technologií virtualizace na platformě Hyper-V; znalost Active Directory Domain Services; znalost databázového prostředí MS SQL a jazyka T-SQL; znalost anglického jazyka (alespoň pasivně); všeobecný přehled o IT a ochota rozšiřování znalostí; trestní bezúhonnost; řidičský průkaz sk. B.
Znalosti a zkušenosti, které jsou výhodou: znalost informačních systémů Helios.

Zaměstnavatel nabízí: notebook, mobilní telefon, příspěvek na stravování, 25 dní dovolené.

V případě, že Vás tato nabídka práce zaujala, zašlete svůj strukturovaný životopis spolu s krátkým průvodním dopisem na e-mail: kariera@promareha.cz., tel.č.: 775 776 094 a do předmětu zprávy uveďte název pozice, o kterou máte zájem.

Kontaktní údaje

Kontaktní údaje jsou k dispozici pouze registrovaným uživatelům.

Přihlásit Registrovat

Kontaktní formulář

* takto označené položky jsou povinné

Místo výkonu práce

Tovární 84, Meziměstí, 54981

+ Otevřít mapu v novém okně