ASISTENT / ASISTENTKA OBCHODNÍHO ŘEDITELE

Základní údaje

  • mzda od 30 000 Kč/měsíc
  • pracovní vztahpracovní poměr - plný úvazek
  • minimální požadované vzděláníúso s maturitou (bez vyučení)
  • směnnostneurčeno
  • vhodné prozdravé osoby
  • zahájení pracovního poměru2.9.2024
  • počet volných míst1
  • zaměstnavatelPROMA REHA, s.r.o.

Požadavky na uchazeče

práce s pc dobrá znalost (word, excel, outlook, internet) řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina b řidička jiné výborné organizační schopnosti, komunikativnost angličtina neurčeno

Benefity

dovolená navíc jiné výhody notebook, mobilní telefon, příspěvek na stravování atd.

Upřesňující informace

Společnost PROMA REHA, s.r.o., člen skupiny VCL Group, český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení, hledá posilu do svého týmu - zaměstnance/zaměstnankyni na pozici ASISTENT OBCHODNÍHO ŘEDITELE. Jeho/jejím hlavním úkolem bude zpracovávání požadavků a úkolů vedení společnosti.

Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned.

Náplň práce: vedení sekretariátu jednatelů společnosti; správa schůzek a služebních cest; komunikaci s úřady a institucemi v ČR i zahraničí; příjem, zpracování a směrování telefonních hovorů; správa e-mailové pošty; zápisy z jednání včetně důsledné kontroly plnění úkolů; příprava podkladů pro obchodní jednání.

Požadavky: vzdělání SŠ/VŠ; AJ na komunikativní úrovni; výborné organizační schopnosti; komunikativnost, pečlivost, důslednost a odpovědnost; diskrétnost; časová flexibilita; dobrá znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, internet); trestní bezúhonnost; aktivní řidič/řidička sk. B.
Znalosti a zkušenosti, které jsou výhodou: znalost práce v informačním systému Helios, správy sociálních sítí.

Zaměstnavatel nabízí: zajímavou a odpovědnou práci v prostředí stabilní české společnosti, mobilní telefon, notebook, 25 dní dovolené, příspěvek na stravování.

V případě zájmu o uvedenou pracovní pozici zašlete svůj strukturovaný životopis a motivační dopis na e-mail kariera@promareha.cz, tel. kontakt: +420 775 776 094.

Kontaktní údaje

Kontaktní údaje jsou k dispozici pouze registrovaným uživatelům.

Přihlásit Registrovat

Kontaktní formulář

* takto označené položky jsou povinné

Místo výkonu práce

Riegrova 342, Česká Skalice, 55203

+ Otevřít mapu v novém okně