SPECIALISTA / SPECIALISTKA MARKETINGU SENIOR

Základní údaje

  • mzda od 35 000 Kč/měsíc
  • pracovní vztahpracovní poměr - plný úvazek
  • minimální požadované vzděláníúso s maturitou (bez vyučení)
  • směnnostneurčeno
  • vhodné prozdravé osoby
  • zahájení pracovního poměru2.9.2024
  • počet volných míst1
  • zaměstnavatelPROMA REHA, s.r.o.

Požadavky na uchazeče

práce s pc dobrá znalost (word, excel, outlook, internet) řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina b jiné praxe v oblasti marketingu, znalost marketingových nástrojů atd. angličtina neurčeno

Benefity

dovolená navíc jiné výhody notebook, mobilní telefon, příspěvek na stravování atd.

Upřesňující informace

Společnost PROMA REHA, s.r.o., člen skupiny VCL Group, český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení, hledá pracovníka/pracovnici na pozici SPECIALISTA MARKETINGU SENIOR. Jeho/jejím hlavním úkolem bude příprava a realizace marketingové strategie v rámci ČR i zahraničí.

Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned.

Náplň práce: příprava, realizace a vyhodnocování marketingové strategie v rámci ČR i zahraničí; návrh a realizace marketingových kampaní, budování a rozvoj nových segmentů trhu; monitorování trhu, postavení a aktivit konkurence; vyhledávání nových obchodních / marketingových příležitostí; brand management; příprava prodejní argumentace; aktivní kontakt se zákazníky.

Požadavky: vzdělání SŠ/VŠ, praxe v oblasti marketingu; znalost marketingových nástrojů; znalost AJ na komunikativní úrovni; výborné prezentační a komunikační dovednosti; řidičské oprávnění skupiny B; důslednost, spolehlivost, cílevědomost, zodpovědnost, tvůrčí myšlení; dobrá znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, internet).

Zaměstnavatel nabízí: zajímavou a odpovědnou práci v prostředí stabilní společnosti, možnost osobnostního a profesionálního růstu, ohodnocení závislé na Vašich výsledcích a plnění cílů - odměny, notebook, mobilní telefon, stravenky, příspěvek na stravování, 25 dní dovolené.

V případě, že Vás tato nabídka práce zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis s krátkým průvodním dopisem na e-mail: kariera@promareha.cz a do předmětu zprávy uveďte název pozice, o kterou máte zájem.

Kontaktní údaje

Kontaktní údaje jsou k dispozici pouze registrovaným uživatelům.

Přihlásit Registrovat

Kontaktní formulář

* takto označené položky jsou povinné

Místo výkonu práce

Riegrova 342, Česká Skalice, 55203

+ Otevřít mapu v novém okně