úředník/úřednice-sociální pracovník/pracovnice Oddělení sociální práce MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Základní údaje

  • mzda od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc
  • pracovní vztahpracovní poměr - plný úvazek
  • minimální požadované vzdělánívyšší odborné
  • směnnostneurčeno
  • počet hodin týdně40
  • vhodné proabsolventy
    ozp s maximálně 2. stupněm invalidity
    zdravé osoby
  • zahájení pracovního poměru15.8.2024
  • počet volných míst1
  • zaměstnavatelMĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV

Upřesňující informace

Upřesňující údaje:
Charakteristika vykonávané práce: výkon státní správy a samosprávy: výkon činností sociální práce podle § 109 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, zejména sociální poradenství, zajišťování potřeb obce - koordinace poskytování sociálních služeb v území, komunitní plánování sociálních a návazných služeb. Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů: osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem.
Kvalifikační předpoklady vzdělání k výkonu povolání sociálního pracovníka podle § 110 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů.
Jiné požadavky pro vykonávanou práci: orientace v oblasti sociální politiky a sociální práce, praxe na úseku sociální politiky a sociální práce vítána, osvědčení o vykonání zkoušky zvláštní odborné způsobilosti pro správní činnost v sociálních službách výhodou, znalost legislativních předpisů souvisejících s vykonávanou činností výhodou, schopnost samostatného řešení problémů a samostatného rozhodování, dobré komunikační schopnosti, empatie a sociální cítění, ochota k dalšímu vzdělávání, přesnost, spolehlivost, pečlivost a flexibilita, uživatelská znalost práce na PC, administrativní dovednosti, řidičské oprávnění skupiny B. Více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa.
Zaměstnanecké výhody:
stabilní zaměstnání se zaručeným termínem výplaty, příjemné pracovní prostředí, přátelský kolektiv, osobní příplatek po zkušební době, příspěvek na stravování (stravenková karta Edenred Card), 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna v průběhu kalendářního roku (Sick day), příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření, karta MultiSport, dárkové poukazy při příležitosti životního výročí, finanční dar při odchodu do starobního důchodu, možnost umístění dětí zaměstnanců do mateřské školy, výborná dopravní dostupnost (pracoviště se nachází přímo v centru města), možnost úpravy pracovní doby u zaměstnanců s malými dětmi, firemní akce v podobě poznávacích výletů, práce vhodná pro absolventy, zaměstnanecké telefonní tarify.

Kontaktní údaje

Kontaktní údaje jsou k dispozici pouze registrovaným uživatelům.

Přihlásit Registrovat

Kontaktní formulář

* takto označené položky jsou povinné

Místo výkonu práce

Masarykovo náměstí 1/6, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, 25001

+ Otevřít mapu v novém okně