minimální požadované vzdělánístřední odborné (vyučen)
směnnostjednosměnný provoz
počet hodin týdně37.5
vhodné prozdravé osoby
zahájení pracovního poměru1.10.2024
počet volných míst1
zaměstnavatelLázně Teplice nad Bečvou a.s.
Benefity
ubytování
naturální výhody
zaměstnanecké benefity;
podnikové stravování
dotované firemní stravování;
dovolená navíc
jiné výhody
penzijní připojištění
Upřesňující informace
Nástup možný IHNED. Pracovní doba pod dohodě (převážně po - pá, občas víkendy); Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Náplň práce:
řízení a organizace práce kuchyňského týmu; zajištění plynulého chodu kuchyně; zodpovědnost za přípravu kvalitní a chutné stravy, osobní účast v provozu; plánování směn zaměstnanců svěřeného úseku na měsíční bázi; zodpovědnost za dodržování technologických postupů dle norem; kontrola nákladů v hospodaření kuchyně a efektivního nakládání s potravinami, energií a úklidovými prostředky; zajištění dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů, dodržování standardů HACCP; komunikace s dodavateli a kontrola zásob; s tím spojená spolupráce se správcem potravinového skladu; spolupráce s vedoucí stravovacího provozu a s nutriční terapeutkou při sestavování jídelníčku, výběru dodavatelů a surovin; spolupráce na organizaci školení a rozvoje zaměstnanců na svěřeném úseku
Požadujeme:
výuční list v gastronomickém oboru
Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním životopisu (CV) na e-mail: l.fricova@ltnb.cz
Kontaktní údaje
Kontaktní údaje jsou k dispozici pouze registrovaným uživatelům.